Well-Being

Descopera ce poti face pentru a avea o viata echilibrata, plina de inspiratie.

Well-being si Turn-off

Daca stam bine si ne gandim, in era tehnologiei, am devenit prizonierii acesteia. Aproape ca am devenit dependenti de internet, de televizor, de retelele sociale, de chat-uri. Uneori, toate acestea ne determina sa uitam lucrurile simple care sa ne conecteze mai mult la ceea ce stim sa facem, la cei din jurul nostru, si implicit la noi insine.

Daca nu pleci de acasa intr-un weekend, iti propun sa iti reinventezi modul de a iti petrece timpul, dupa ce dai ”turn-off”.

la toate aparatele de care suntem dependenti si dupa ce anunti prietenii si familia ca nu vei mai raspunde pe facebook, la e-mailuri sau telefoane. Iata lista de idei: 

1.   Uita-te in agenda ta si vezi ce membru din familie sau prieten urmeaza sa isi serbeze ziua: fa-i un cadou cu propriile tale maini, scrie-i un mesaj din suflet si inedit.

2.   Pregateste pranzul si du-i unui vecin de-al tau o parte din desertul facut de tine. Vecinul nu trebuie sa fie cel pe care il cunosti cel mai bine, ci cel pe care il cunosti cel mai putin, in felul acesta ai sansa de a extinde legaturile in universul tau.

3.   Uita-te pe harta lumii si vezi ce loc ti-ar placea sa vizitezi, apoi planifica in cel mai mic detaliu cand, cu cine si  ce vei face in aceasta excursie. Afla cat mai multe informatii despre locul pe care ti-ar placea sa il vizitezi candva, mergand la o biblioteca sau la o librarie sau rugand un prieten sa iti povesteasca despre acel loc pe care el l-a vizitat.

4.   Adu-ti aminte ce carte iti placea in copilarie, caut-o in biblioteca si citeste cateva pagini din ea. Descoper-o cu mintea adultului de acum.

5.   Invata ceva nou: sa pictezi, sa crosetezi, sa gradinaresti etc.

Add comment


Security code
Refresh

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok