Well-Being

Descopera ce poti face pentru a avea o viata echilibrata, plina de inspiratie.

„The river that flows in you also flows in me.”

Kabir

Fiecare întâlnire cu un mentor a însemnat pentru mine o nouă etapă în evoluția mea personală. Am descoperit noi moduri de a explora infinitatea lumii mele interioare, m-au sprijinit să îmi dezvolt abilități pe care nu bănuiam că le am. Aici vreau să vă povestesc despre Daisy, mentorul pe care l-am cunoscut în vara lui 2015.

 

Daisy, ca și mine, este mamă și terapeut. Spre deosebire de alți mentori, mi-a vorbit fără cuvinte și fără gesturi. În momentul în care am cunoscut-o, mi-a transmis profunzimea poveștii ei de viață. Daisy a avut cancer și și-a pierdut copilul la naștere. A avut norocul să cunoască o echipă de specialiști care au tratat-o și a învins cancerul. Această experiență a izolat-o de familia și de prietenii ei pentru că a venit cu o alegere personală. Daisy nu a mai plecat de lângă oameni și a ales să rămână în centrul din Marea Egee, unde își petrece fiecare zi tratând copii cu nevoi speciale. Da, Daisy este delfinul care după ce a fost tratată nu s-a mai întors în mare.

Continuarea o poti citi AICI unde am publicat articolul in intregime.

 

Add comment


Security code
Refresh

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok