Sunt din anul 2004 antreprenor, specializata in traininguri de dezvoltare personala, coaching, psihoterapie ericksoniana, transa generativa, terapie craniosacrala si autoarea audiobook-ului Tehnici de reducere a stresului, iar din 2011 promovez viata echilibrata prin organizarea Galei Work-Life Balance.

Iata modurile prin care putem colabora:

1. Inscrie-te la sesiunile individuale din programul .

Intalnesc in trainingurile și sesiunile de coaching multi oameni obositi, demotivati, cu probleme de somn, anxiosi, cu atacuri de panica care isi doresc sa aiba o viata echilibrata, cu timp de calitate pentru ei, cu cat mai putin stres. Insa am constatat ca nu e suficient doar sa isi doreasca. Oamenii trebuie incurajati sa treaca la fapte, sa descopere ceea ce ii implineste cu adevarat, sa dedice fiecare respiratie directiei in care vor sa fie. Viata echilibrata este un obiectiv in sine asemeni cu a-ti propune sa urci pe Everest: vei avea multe obstacole, te vei simti singur, te vei simti descurajat, neajutorat, important este sa crezi, sa actionezi, sa depasesti obstacolele. Programul LIFEFIT este conceput pentru a-ti readuce pofta de viata.Read more

2. Ofera-ti o terapie craniosacrala in apa.Combinand transa, terapia craniosacrala si terapia acvatica, vom sprijini impreuna mijloacele proprii de auto-vindecare ale corpului si mintii. Te va ajuta sa obtii relaxare, sa eliberezi tensiunile fizice si psihice, sa obtii o pace interioara profunda si un wellbeing aparte. Mai multe detalii gasesti AICI.

Lucrez cu organizatii care doresc sa le insufle oamenilor pasiune pentru ceea ce fac si care cauta solutii pentru viata echilibrata. 

3. Cumpara audiobook-ul pentru tine sau angajatii tai ’’Tehnici de reducere a stresului’’. Este primul audiobook din Romania care te ajuta in mod dovedit sa te relaxezi si sa te calmezi in 2 minute atunci cand ai nevoie. In interior vei descoperi o sesiune de relaxare ghidata, care te ajuta sa te destinzi chiar si in cele mai dificile momente.

4. Invita-ma sa fiu speaker. Subiectele despre care sunt interesata si prin care pot aduce informatii utile sunt: managementul stresului, work-life balance, wellbeing in organizatii, programe de motivare a angajatilor. Imi place sa la insuflu oamenilor ca: In viata, orice este posibil, atata timp cat actionezi conform viselor si pasiunilor tale!

5. Invita-ma sa fiu trainer. Temele abordate de mine in cadrul workshop-urilor sunt:

Managementul stresului, Motivarea angajatilor, Equilibrium (un workshop despre viata echilibrata).

6. Invita-ma sa fiu consultant pentru crearea strategiei de wellbeing in compania ta. Realizez diagnoza, design-ul si strategia de programe de wellbeing care au impact in zona de business, care cresc retentia personalului, care cresc energia la locul de munca si intaresc brandul de angajator. Spre deosebire de programele clasice de tip masaj la birou, nutritie si ateliere recreative, programele dezvoltate de mine pornesc de la obiectivele de business, sunt aliniate la realitatea organizatiei si au adresabilitate la scara larga.

Daca ai ales una dintre modalitatile de colaborare, te rog sa imi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Testimoniale

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok