Active escapes

Invitatie la calatorie, la explorare de locuri in mijloc

Expeditia pe Kilimanjaro sau stresul unui psihoterapeut

Acum 6 luni m-am hotarat sa plec in marea aventura pe Kilimanjaro. Desi initial am avut mai multi prieteni care si-au exprimat interesul de a veni si ei, in final au ramas doar cu interesul. Asa am ramas singura in aceasta expeditie si este pentru prima oara cand calatoresc in acest mod. 

10 motive pentru care sa apelezi la trekking pentru a reduce stresul

După ani de zile de mers la sală în care simțeam că mă chinui să fac ceva pentru a reduce stresul inerent, am descoperit o formă minunată de a face mișcare, combinând plăcerea de a călători în natură, cu socializarea și bineînțeles cu a mă păstra în formă: Drumețiile montane. Așa am descoperit următoarele beneficii pe care le au aceste drumeții.

1. Schimba starea de spirit

Expeditia in Himalaya - Everest Base Camp

Din ciclul vietii echilibrate, in decembrie 2016 am acceptat provocarea de a merge intr-o expeditie in Himalaya pina la 5400m altitudine, respectiv Everest Base Camp.

Nu aveam niciun fel de pregatire pentru a duce la bun sfarsit aceasta expeditie. Singurele mele legaturi cu muntele sunt iarna cand schiez si obisnuiesc sa fac drumetii maxim o data pe an.

Nu credeam ca aceasta experienta va fi una din cele mai puternice lectii de viata pe care puteam sa o primesc.

Good morning, Vietnam!

Traseu Vietnam: Dien Bien Phu-Sapa-Nghia Lo-Mai Chau

Nr km. parcurși: 2000 km.

Nr. locuitori: 92 mil.

La granita Laos cu Vietnam ne intampina oameni frumosi si curiosi pentru ca nu vad des motociclete cu prea multi cai putere, fiind obisnuiti doar cu mopeds. Doritori sa se fotografieze cu noi, iar noi surprinsi de frumusetea lor, de hainele de gala pe care le poarta zilnic, acestia sunt din tribul hmong.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok