Entrepreneurial Journey

Schimbari si provocari, despre viata de antreprenor, despre viata in organizatii si toate provocarile care apar pe parcurs.

“Mie nu mi se poate intampla!” Oh, ba da!

 

Se spune că nu înțelegi un lucru până nu-l trăiești. Și, deseori, ne spunem nouă înșine „mie nu mi se întâmplă”. Ciudat și ironic în același timp cum viața ne oferă lecții, demonstrând cum cele mai banale și clișeistice poate lucruri reprezintă, de fapt, și cele mai mari adevăruri.

Vă sună cunoscut modelul „femeie tânără, antreprenoare, iubită, viitoare mamă, dornică să facă carieră și să aibă o viață profesională și personală împlinite”, nu-i așa?

Ce este succesul

Ce este succesul

Inevitabil, in viata unui antreprenor apare la un moment dat intrebarea: ce este succesul? si daca l-am atins?.

Cred ca este unanim acceptat ca ai succes, ca si antreprenor, atunci cand atingi rezultate financiare deosebite, cand esti lider de piata, cand ai o recunoastere publica, cand inovezi etc.

Ei bine, in 2013 am primit titlul Antreprenorul anului, inmanat de catre BRD in cadrul unei gale organizate de

HR Club, si pot spune ca m-a onorat foarte tare atunci cand am primit premiul, am fost extrem de emotionata cand a trebuit sa vorbesc in fata a peste 200 de manageri, am fost tare bucuroasa in acea seara. In acelasi timp trebuie sa recunosc si ca nu m-am simtit dupa aceasta recunoastere publica un om de succes in mod special.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok