Love my job

Despre pasiunea de la serviciu si despre cum sa transformi fiecare zi de munca intr-o oportunitate de invatare.

Lideri care inspira creativitate si solutii la provocarile de business

 

 SIMONA_NICOLAESCU_STEPHEN_GILLIGAN.jpg

Logica te duce de la A la B. Imaginatia te poarta peste tot.

Albert Einstein

 

Ai nevoie sa generezi rezultate, sa atingi obiective, sa demonstrezi mereu ca esti foarte bun. Liderii de echipe, managerii, antreprenorii nu pot sa traisca fara asa ceva. Si sunt momente in care tensiunea, incordarea pe atingerea obiectivului ne ia din creativitate si din libertatea de a face lucruri.

Esecul: partea intunecata a oamenilor de succes.

Esecul: partea intunecata a oamenilor de succes.

‘’Fa tu, ca eu nu stiu/pot sa fac!’’ Este raspunsul pe care il primesc de la fiul meu de doar 4 ani atunci cand incepe un joc nou si simte ca nu va reusi sa il faca. Si ma intreb cand a inceput sa realizeze faptul ca nu este ok sa greseasca pina sa reuseasca.

Vezi in primii ani de viata cum se straduiesc, cand sunt mici, mai intai sa se aseze in fundulet, apoi sa mearga taras, apoi sa se ridice in picioare, sa mearga, sa alerge, sa inoate, sa mearga cu bicicleta… si intre timp apar multe erori, multe faze intermediare pina sa ajunga la reusita finala. Moment de moment trebuie sa testeze, sa greseasca pina sa ajunga la tinta finala, si ma intreb oare de cate ori ar trebui sa cada in medie un bebelus (esecurile) pina sa ajunga sa se ridice in picioare la fel ca modelele lui, parintii (succesul).

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok