Pofta de viata

Pasiuni, oameni, actiuni care ne fac sa ne indragostim clipa de clipa de viata.

Implineste-ti visul!

Asculta aceasta inregistrare audio prin care te antrenezi mental si emotional sa devii propriul arhitect al modului in care reusesti sa iti atingi propriile visuri. Se spune ca atata timp cat reusesti sa faci o reprezentare mentala vizuala puternica a acelor aspecte din viata ta pe care doresti sa le implinesti, atunci sansa de reusita este una foarte mare. De aceea, iti propun sa iti aloci urmatoarele minute sa vizualizezi ceea ce doresti sa se manifeste in viata ta.

Pentru ca acest material audio sa te ajute, este nevoie sa gasesti un spatiu intim, sa te asezi intr-o pozitie confortabila si sa asculti la casti. Iti doresc sa ai cat mai multe revelatii cu privire la viata ta si sa descoperi ca posibilitatile sunt infinite la provocarile care apar.

Daca ai nevoie de spriin pentru a gestiona stresul din viata ta, te invit sa te inscrii in programul LifFit.

Daca vrei sa primesti alte inregistrari audio utile, te invit sa te inscrii la NEWSLETTER.

Copilarie, dulce copilarie

Cel mai tare imi este dor de inocenta pura cu care priveam lumea din jur, de increderea oferita celorlalti, de rasul spontan si galagios, de atata seninatate ca viata e buna si frumoasa. Anii au trecut, picioarele au incercat multi sa mi le aduca pe Pamant, ca si cand forta gravitationala nu era suficienta.

Din fast-life în true-life: ghidul de azi pentru sanatatea de maine

"Sănătatea este un cuvânt cu o tentă largă. Ea privește nu doar corpul, ci și mintea și spiritul...și nu doar durerea sau plăcerea, ci întreaga ființă și perspectivele unui om."

Acest citat al lui James H. West este unul dintre preferatele mele pentru că reușește să rezume atât de bine în doar câteva cuvinte unul dintre adevărurile cele mai importante, vitale ale noastre, oamenilor.

Trezeste-te cu pofta de viata!

Modul in care ne trezim dimineata, felul in care ne incepem ziua, ne impacteaza starea de-a lungul zilei, precum modul in care vom reusi sa facem fata tuturor provocarilor.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok