Pofta de viata

Pasiuni, oameni, actiuni care ne fac sa ne indragostim clipa de clipa de viata.

De 1 Iunie este un foarte bun prilej, chit ca ai copii chit ca nu ai, sa te bucuri de aceasta zi, sa intri in contact cu copilul tau interior. 

Am descoperit de-a lungul anilor ca atunci cand ii acord atentie copilului din mine, devin mult mai creativa, mai simpatica pentru ceilalti :) si mult mai vie in interior.

1 Iunie imi reaminteste de fiecare data sa nu o uit pe Simona mica si sa ii dau ceea ce ei ii place cel mai mult: partea jucausa a vietii. De multe ori ma conectez cu o poveste amuzanta din copilarie, cum faceam șotii, iar curtea bunicii devenea in imaginatia noastra un mare ocean in care ne scufundam si descopeream lumea minunata subacvatica.

Odata ce ma conectez cu copilul interior, pot accesa foarte usor toate resursele pe care le aveam in primii ani de viata: rasul cu pofta, vivacitatea, energia creatoare, bucuria vietii.

Asa ca pentru azi am pregatit un scurt program de voie buna care sa contina un pic din fiecare (vorba cantecului: A little bit of this, a little bit of that:)): un pic de tango argentinian, un pic de miscare la sala, un pic de creativitate pentru trainingul de maine, o inghetata de capsuni, smiley faces pentru colegi si un pic de colorat cu fiul meu.

Fie ca ziua de azi sa te gaseasca si pe tine intr-o POFTA DE VIATA copilareasca! :)

Simona Nicolaescu

www.simonanicolaescu.ro

Psihoterapeut, coach şi susţinător al vieţii echilibrate în România

Simona Nicolaescu a dezvoltat LifeFit, un program unic pentru a produce schimbări profunde în vieţile liderilor din România, cu deschiderea porţilor către propriul subconştient, trasarea unui plan clar pentru a-şi atinge visurile, vitalitate fizică şi psihică crescută.

A inclus mare parte a învăţăturilor extrase din diferitele experienţe ca antreprenor, lider, mamă şi din diferite formări pe care le are: psihoterapie ericksoniană, hipnoză, coaching, silent retreat, terapie cranio-sacrală, mind power.

Lucrează în sesiuni individuale cu managerii din România pentru a îi ajuta să ducă o viaţă mai echilibrată din punct de vedere emoţional, pentru a se bucura mai mult de viaţa pe care o au.

Ţine workshopuri pe teme precum: Sleep better, Stress Management, Mind focus, Tehnici de relaxare.

Desemnată “Antreprenorul anului” în 2013, Simona Nicolaescu şi-a dedicat ultimii 8 ani din cariera sa profesională susţinerii şi promovării vieţii echilibrate, prin proiecte creative, adresate mediului de afaceri, derulate în premieră în România.

Sub semnătura sa au luat naştere primul program de well-being pentru angajaţii companiilor, în anul 2010, şi primul audio-book pentru diminuarea stresului, în anul 2014, intitulat “Tehnici de reducere a stresului”.

Add comment


Security code
Refresh

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok