Pofta de viata

Pasiuni, oameni, actiuni care ne fac sa ne indragostim clipa de clipa de viata.

cum ne mintim singuri, wellbeing, work life balance, simona nicolaescu

 

Vorbeam la un moment dat cu un prieten despre relatia extraconjugala pe care o are si isi spunea ca are mai multe variante in acest context: sa divorteze, sa pastreze aceeasi situatie, sa renunte la relatia extraconjugala, avea cumva o lupta interioara intre rational si emotional si singura intrebare care mi-a venit in minte a fost: care este ADEVARUL tau in acest context?

daca ar fi sa renunti la presiunile celorlalti, presiunile propriilor prejudecati, cu ce ai ramane? ce anume iti doresti realmente pentru tine, fara autocritica, fara prejudecati, fara frici?

 

Unora dintre noi ni s-a intamplat sa ne indragostim macar o data in viata si sa cream o aura in jurul acelei persoane si apoi sa ne plesneasca peste fata realitatea... Cam acesta este unul din cele mai importante momente din viata noastra cand ne mintim singuri si de multe ori si cu efecte vizibile pe termen lung. :) Insa pe langa acest aspect, cam avem tendinta ca in fiecare clipa a vietii noastre sa ne mintim, mai ales atunci cand:

...incercam sa invocam motivele pentru care pastram un job care nu ne aduce satisfactie

... gasim explicatia pentru care ne place sau nu o persoana, un coleg, un client

... alegem un stil anume de viata

...alegem brandul pe care il purtam

Pentru a citi continuarea articolului te rog sa intri pe Garbo.

Add comment


Security code
Refresh

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok