Well-Being

Descopera ce poti face pentru a avea o viata echilibrata, plina de inspiratie.

6 pasi pentru a-ti creste nivelul de energie in luna septembrie

22548705_1403183099750130_2138873998692160181_o.jpg

Odată cu venirea toamnei, majoritatea concediilor s-au încheiat. Acum trebuie să ne întoarcem la locul de muncă fresh, cu un nivel de energie ridicat și gata să ducem la bun sfârșit toate proiectele în derulare. Dar ce ne facem atunci când din vacanță ne întoarcem mai obosiți decât atunci când am plecat și fiecare nouă săptămână de muncă ne rotește într-un carusel plin de emoții?

Te-ai intors din vacanta si nu ai chef de nimic?

Tocmai am terminat zilele de vacanță din vara aceasta. Primul gând cu care îmi încep săptămâna este că sunt mulți oameni în jurul meu care suferă de depresia post-vacanță. Pentru ei am scris acest articol, pentru a-i ajuta să prevină această stare de apatie de după zilele de vacantă. 

Ziua mondiala a somnului: 10 lucruri mai putin stiute despre somn

World Sleep Day – Ziua Mondiala a Somnului este celebrata anul acesta in data de 15 martie, fiind initiata de Organizatia Mondiala a Sanatatii cu scopul de a atrage atentia asupra unui aspect deosebit de important in calitatii vietii noastre – somnul.

Personal, pot spune ca relatia mea cu somnul a avut numeroase suisuri si coborasuri. In timpul unei perioade foarte stresante la birou, dar mai ales dupa ce am nascut, perioada pe care eu o petreceam efectiv dormind, s-a redus dramatic. Somnul meu era unul superficial, deloc odihnitor, in care ma trezeam de foarte multe ori in timpul noptii, si nu mai puteam adormi inapoi.

Prima ta sesiune de mindfulness

O mare parte timp timpul nostru îl petrecem cu mintea hoinărind, trecând de la una la alta, și mult prea puțin îl petrecem în totalitate angrenați în lumea din jurul nostru. Conform lui Smallwood, Jonathan Schooler, 2015, în The science of Mind Wandering: ”Empirically Navigating the Stream of Consciouness” afirmă că aprox. 47% suntem cu mintea în altă parte. În timp ce citești rândurile de aici poți să remarci cât la % ești cu gândul la text și când îți zboară gândul în altă parte.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok