Well-Being

Descopera ce poti face pentru a avea o viata echilibrata, plina de inspiratie.

Nu este vorba despre a scana corpul la medic, ci este vorba despre a-ti folosi puterea mintii pentru a fi constient de propriul corp. Daca am invata sa ne ascultam corpul, atunci el ne-ar vorbi despre cum se simte, ce are nevoie.

Aceasta este o invitație de conectare profundă a experiențelor din momentul prezent ale corpului. Prin aducerea conștientizării și a recunoașterii a ceea ce simți în inimă sau simți în organism, scanarea mentala a corpului poate fi foarte utilă în lucrul cu stresul, anxietatea și durerea fizică.

Este benefică această înregistrare audio în cazuri de:
- insomnie
- anxietate
- stres
- iritabilitate/nervozitate/agitatie mentala

Odata ce faci aceasta practica zilnic, poti dobandi capacitatea sa interceptezi semnalele ascunse pe care organismul ti le transmite.

Pentru ca acest material audio sa te ajute, este nevoie sa gasesti un spatiu intim, sa te asezi intr-o pozitie confortabila si sa asculti la casti. Iti doresc sa ai cat mai multe revelatii cu privire la viata ta si sa descoperi ca posibilitatile sunt infinite la provocarile care apar.

Daca ai nevoie de sprijin pentru a gestiona stresul din viata ta, te invit sa te inscrii in programul LifFit.

Daca vrei sa primesti alte inregistrari audio utile, te invit sa te inscrii la NEWSLETTER.

Add comment


Security code
Refresh

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok