• Default
  • Title
  • Date
  • Random

Proiecte

Mind focus

In expeditia din Himalaya, de la 2600 m altitudine la 5400, pana la Everest Base Camp, am constatat ca trebuie sa adopt un alt ritm fata de cel dinamic pe care il am in viata de zi cu zi. Sa adopt un stil lent, in care fiecare pas conta. In acest fel, salvam energie si o dozam pentru fiecare zi de urcare ca sa imi ating obiectivul, in 9 zile sa ajung la Everest Base CAMP.

Sleep better

Stiai ca 79% dintre persoane nu dorm atat cat au nevoie? Sau ca somnolenta cronica predispune oamenii unui risc crescut de depresie? Datele partiale ale Stres Index, un studiu national realizat de Dynamic HR ne dezvaluie faptul ca 23,53% dintre angajatii din Romania dorm mai putin de 7 ore pe noapte insa asta nu inseamna ca se si odihnesc.

StressBreak

Eu sunt Moody, maimutica din capul tuturor care da tot felul de stari de agitatie, de nervozitate, de ganduri dorite si nedorite. Din cand in cand am nevoie sa ma duci intr-o scurta pauza #stressbreak ca sa devin pozitiva, mai calma, mai detasata, mai echilibrata.

Prin acest proiect te invit sa iei o pauza de la stresul de la serviciu, de la propriile ganduri exagerate.

Pastila de ras

Pastila de ras

Prin anii 2009 am descoperit lumea improvizatiei, intr-un moment in care criza economica isi lasa amprementa peste business-urile din Romania si atunci am realizat ce efect terapeutic are rasul in momente grele. In 2011 am inceput cursuri de actorie si am fost fascinata de aceasta lume unde am descoperit oameni care au niste calitati remarcabile pentru munca in echipa. Abia in 2014 am dezvoltat alaturi de acesti oameni un proiect de team building cu numele ’’Pastila de ras’’ in care am selectat exerciții foarte amuzante care declanșeza buna dispoziție generală, punând accent pe spiritul de echipă și creșterea coeziunii echipei. Ne saturasem de team buildinguri care stimuleaza competitia, ne-am dorit un program in care toate echipele sa creeze momente inedite care sa ii faca pe ceilalti sa rada. Iar acest program exerseaza muschiul umorului ca element de coeziune al echipei.

Beneficii pentru participanti:

  • Dezvoltarea spiritului de echipă și creativitații
  • Îmbunătățirea relațiilor interpersonale
  • Energizare, spontaneitate
  • Relații de lucru pozitive și optimiste
  • Amuzament maxim așa cum nu ați mai avut la nivel de echipă

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok