• Default
  • Title
  • Date
  • Random

Eu sunt Moody, maimutica din capul tuturor care da tot felul de stari de agitatie, de nervozitate, de ganduri dorite si nedorite. Din cand in cand am nevoie sa ma duci intr-o scurta pauza #stressbreak ca sa devin pozitiva, mai calma, mai detasata, mai echilibrata.

Prin acest proiect te invit sa iei o pauza de la stresul de la serviciu, de la propriile ganduri exagerate.

 

In mintea noastra exista niste forte, asemeni unor maimute care cer atentie pentru te miri ce. Aceste maimute de multe ori nu ne lasa sa ne concentram pe ceea ce avem de realizat, uneori ne spun ca nu avem timp, alteori ne spun ca este imposibil sa ne atingem visele.

Cu cat stresul nostru este mai mare, cu atat vocea maimutelor este mai puternica, de aceea am conceput o serie de inregistrari audio care te ajuta sa te deconectezi si sa fii mai mult in contact cu propriile tale obiective.

Aceste pauze audio le gasesti AICI, iar daca vrei sa intri intr-un program de reducere a stresului, te invit sa imi scrii la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok