• Default
  • Title
  • Date
  • Random

Stiai ca 79% dintre persoane nu dorm atat cat au nevoie? Sau ca somnolenta cronica predispune oamenii unui risc crescut de depresie? Datele partiale ale Stres Index, un studiu national realizat de Dynamic HR ne dezvaluie faptul ca 23,53% dintre angajatii din Romania dorm mai putin de 7 ore pe noapte insa asta nu inseamna ca se si odihnesc.

 Personal, aceasta experienta cu somnul in viata mea a avut suisuri si coborasuri. Atunci cand aveam perioade foarte stresante la birou si mai ales dupa ce am nascut, somnul meu a devenit din ce in ce mai superficial, mai putin odihnitor, ma trezeam noaptea si nu mai puteam adormi. Din cauza deficientei cu somnul aveam stari de nervozitate, fara chef de a munci, lipsa randamentului. De aceea, am apelat la multe tehnici de-a lungul vietii pentru a trata aceasta problema (homeopatie, acupunctura, reflexoterapie, terapie craniosacrala) si in final, am dezvoltat propriile metode pentru a imi tine calitatea somnului sub control. Asa s-a nascut si ideea acestui workshop Sleep Better, prin care le transmit oamenilor metode de a isi gestiona somnul mai bine.

Pentru toate aceste date ingrijoratoare si pentru multe altele, am pregatit un workshop inedit in care iti voi prezenta tehnici si metode eficiente care iti vor imbunatati cu siguranta calitatea somnului si implicit te va ajuta sa incepi sa te regenerezi fizic si psihic: SleepBetter workshop.

Unde? La sediul companiei in care lucrezi.

Cand? Stabilim data de comun acord.

Cat dureaza? 2 h.

Cati participanti? 12 persoane/sesiune;

Care sunt beneficiile?

  • Vei invata tehnici de autosugestie/autohipnoza pentru un somn mai bun;
  • Vei afla cum te poti detasa de problemele de la serviciu in timpul liber;
  • Vei stii cum sa iti dozezi mai eficient energia.

Pentru Sleep Better workshop sau orice alt tip de activitati de well-being, scrie-ne la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau suna la 0724088400.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok