• Default
  • Title
  • Date
  • Random

In expeditia din Himalaya, de la 2600 m altitudine la 5400, pana la Everest Base Camp, am constatat ca trebuie sa adopt un alt ritm fata de cel dinamic pe care il am in viata de zi cu zi. Sa adopt un stil lent, in care fiecare pas conta. In acest fel, salvam energie si o dozam pentru fiecare zi de urcare ca sa imi ating obiectivul, in 9 zile sa ajung la Everest Base CAMP.

 

Sunt o persoana obisnuita, schiez, fac miscare de cateva ori pe saptamana  si urc pe munte in Romania de câteva ori pe an. In această expeditie am experimentat raul de altitudine si am trecut prin toate starile: greata, voma, lesin, dureri de cap.  Așa am constatat ca Fizicul meu are limitari si Mintea este nelimitata, puterea ei este infinită. Totul începe de la MINTE, cu puterea ei poți muta muntii sau poti bloca lucrurile din viata ta.

Pentru că mintea umană este capabilă de lucruri pe care nici nu ni le-am imaginat, m-am hotarat sa dezvolt un workshop care sa insufle participantilor că dacă îți propui să realizezi un lucru și îți dorești cu adevărat nu există nicio barieră care să te oprească.

Pentru a produce transformările pe care ți le dorești, trebuie să construiești tipare mentale noi. Află ce trebuie să știi despre cum îți poți reconstrui tiparele mentale și implicit îmbunătăți starea de bine în atelierul de mind focus.

Durata: 2 ore.

Nr. participanți: Maxim 12 participanți per sesiune.

Beneficii:

  • Vei afla cum îți pot mobiliza întregul potențial al minții activând resurse interioare;

  • Vei învăța cum poți facilia auto-programarea pentru reușită;

  • Cu ajutorul informațiilor primite și a exercițiului vei ști cum îți poți îmbunătăți performanțele mentale și fizice.

Acest atelier aduce cu sine un pachet de înregistrări audio care sprijină participanţii să continue acasă activitatea şi să le influenţeze viaţa de zi cu zi.

Pentru Mind focus workshop sau orice alt tip de activitati de well-being, scrie-ne la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau suna la 0724088400.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok