Pentru companii

Întâlnesc în trainingurile și sesiunile de coaching mulţi oameni obosiţi, demotivaţi, cu probleme de somn, anxioşi, cu atacuri de panică, care îşi doresc să aibă o viaţă echilibrată, cu timp de calitate pentru ei, cu cât mai puţin stres. Însă, am constatat că nu este suficient doar să îşi dorească. Oamenii trebuie încurajaţi să treacă la fapte, să descopere ceea ce îi împlineşte cu adevărat, să dedice fiecare respiraţie direcţiei în care vor să fie. Viaţa echilibrată este un obiectiv, în sine, asemeni cu a-ţi propune să urci pe Everest: vei avea multe obstacole, te vei simţi singur, te vei simţi descurajat, neajutorat, important este să crezi, să acţionezi, să depăşeşti obstacolele.

Alături de echipa Dynamic HR, lucrez cu organizaţii care doresc să le insufle oamenilor pasiune, pentru ceea ce fac şi care caută soluţii pentru viaţa echilibrată a propriilor angajați.

 1. Cumpără audiobook-ul pentru tine sau angajaţii tăi ’’Tehnici de reducere a stresului’’.
  Este primul audiobook din România care te ajută, în mod dovedit, să te relaxezi şi să te calmezi în 2 minute atunci când ai nevoie. În interior, vei descoperi o sesiune de relaxare ghidată, care te ajută să te destinzi, chiar şi în cele mai dificile momente.
 2. Invită-mă să fiu speaker.
  Subiectele despre care sunt interesată şi prin care pot aduce informaţii utile sunt: managementul stresului, viaţă echilibrată, well-being în organizaţii, programe de motivare a angajaţilor. Îmi place să le insuflu oamenilor faptul că “În viaţă, orice este posibil, atâta timp cât acţionezi conform viselor şi pasiunilor tale!”.
 3. Invită-mă să fiu trainer.
  Temele abordate de mine în cadrul workshop-urilor sunt: managementul stresului, motivarea angajaţilor, viaţă echilibrată, tehnici de relaxare, setare mentală, leadership, managementul schimbării.
 4. Invită-mă să fiu consultant pentru crearea strategiei de well-being în compania ta.
  Realizez diagnoza, design-ul şi strategia de programe de well-being care au impact în zona de business, care cresc retenţia personalului, care cresc energia la locul de muncă şi întăresc brandul de angajator. Spre deosebire de programele clasice de tip masaj la birou, nutriţie şi ateliere recreative, programele dezvoltate de mine pornesc de la obiectivele de business, sunt aliniate la realitatea organizaţiei şi au adresabilitate la scară largă.
 5. Programele de well-being, reprezentate de workshop-urile deschise şi sesiunile individuale pe care le organizăm, exprimă o invitaţie către noi toți să reflectăm la modul în care putem contribui să trăim o viață colorată și echilibrată, oferindu-ne ocazia să descoperim timp de calitate pentru noi, să ne încărcăm bateriile atunci când avem nevoie, să învăţăm să gestionăm stresul, să creăm un mediu de lucru așa cum ne dorim și să măsuram modul în care reușim să facem asta. Poţi vedea programele pe care le organizăm aici.
 6. Stress Index, reprezintă un instrument special creat pentru a identifica nivelul de stres al angajaţilor, urmărind dimensiuni, precum: stresul fizic, stresul psihoemoţional, stresul social, stresul organizaţional, stresul profesional şi echilibrul dintre viaţa profesională şi cea personală. Cu ajutorul informaţiilor furnizate, politicile de personal pot fi adaptate pentru a creşte nivelul de productivitate şi retenţie a angajaţilor.
 7. Gala companiilor implicate în viața echilibrată a angajaților reprezintă pentru noi locul în care luăm parte la prezentarea celor mai frumoase proiecte de well-being, ce aduc cu sine rezultate excelente la nivel de companie, dar şi locul în care adunăm an de an manageri dedicaţi, implicaţi 100%, care zi de zi continuă să dezvolte programe şi acţiuni menite să aducă echilibrul mental şi fizic al angajaţilor. Vezi aici mai multe detalii legate de eveniment.
 8. Gamification in Work-Life Balance este primul joc de echipă lansat pe tema work-life balance, ce stimulează jucătorii să descopere abilităţile pe care trebuie să le dezvolte pentru a avea o viaţă echilibrată.

Dacă ai ales una dintre modalităţile de colaborare, te rog să îmi scrii.

Eu sunt Moody, maimuţica din capul tuturor, care dă tot felul de stări de agitaţie, de nervozitate, de gânduri dorite şi nedorite. Din când în când, am nevoie să mă duci într-o scurtă pauză #stressbreak ca să devin pozitivă, mai calmă, mai detaşată, mai echilibrată.

Prin acest proiect, te invit să iei o pauză de la stresul de la serviciu, de la propriile gânduri exagerate.

În mintea noastră există nişte forţe, asemeni unor maimuţe care cer atenţie pentru te miri ce. Aceste maimuţe de multe ori nu ne lasă să ne concentrăm pe ceea ce avem de realizat, uneori ne spun că nu avem timp, alteori ne spun că este imposibil să ne atingem visele.

Cu cât stresul nostru este mai mare, cu atât vocea maimuţelor este mai puternică, de aceea am conceput o serie de înregistrări audio care te ajută să te deconectezi şi să fii mai mult în contact cu propriile tale obiective.

Aceste pauze audio le găsesti aici, iar dacă vrei să intri într-un program de reducere a stresului, te invit să îmi scrii la simona.nicolaescu@dynamichr.ro.

Pastile audio

 

Testimoniale